YouTube shorts izlenme arttırma

Kullanıcı avatarı
CactusJack
Bronz Üye
Bronz Üye

YouTube shorts izlenme arttırma

Mesaj gönderen CactusJack »

Merhaba YouTube'ta ufak bir kanala sahibim. Son bir yıldır da ilgilenemedim. Bin abone, dört bin saati tamamlamiştim ki işlerim gereği para kazanmayı açmadim. Şimdi ise 15m shorts izlenme şartı gelmiş ve son 365 günden sonraki olan saati silmiş. Size sorum başlıktaki gibi. Hangi tarz videolar çok ilgi çeker?
Kullanıcı avatarı
tacettin01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: YouTube shorts izlenme arttırma

Mesaj gönderen tacettin01 »

CactusJack yazdı: 21 Haz 2023 00:15 Merhaba YouTube'ta ufak bir kanala sahibim. Son bir yıldır da ilgilenemedim. Bin abone, dört bin saati tamamlamiştim ki işlerim gereği para kazanmayı açmadim. Şimdi ise 15m shorts izlenme şartı gelmiş ve son 365 günden sonraki olan saati silmiş. Size sorum başlıktaki gibi. Hangi tarz videolar çok ilgi çeker?
Youtube’da shorts videoların ilgi çekmesi için birkaç faktör önemli. Bunlardan bazıları şunlar:

Videoların kısa, net ve ilgi çekici olması. Shorts videoları hızlı tüketildiği için izleyicilerin dikkatini çekmek ve sürdürmek gerekir.
Videoların konusunun popüler, güncel ve talep edilen olması. Youtube shorts algoritması, izleyicilerin ilgi alanlarına göre videoları önerir. Bu yüzden trend olan veya aranan konuları seçmek daha fazla izlenme getirebilir.
Videoların başlığının, açıklamasının ve etiketlerinin uyumlu ve optimize edilmiş olması. Youtube shorts videolarını keşfete düşürmek için bu unsurların doğru kullanılması gerekir3. Başlıkta #shorts etiketini kullanmak çok izlenme getiriyor.
Videoların kalitesinin yüksek olması. Shorts videoları dikey formatta çekilmeli ve net görüntü ve ses kalitesine sahip olmalı. Ayrıca videoların montaj, efekt, müzik gibi unsurlarla zenginleştirilmesi de izleyicilerin ilgisini artırabilir.
Videoların düzenli olarak paylaşılması. Youtube shorts videolarını her gün paylaşmak algoritmayı tetikleyebilir ve izlenmeleri artırabilir. Ayrıca shorts videolarını oynatma listesine eklemek de faydalı olabilir.

“Sosyal Medya ve Mesajlaşma” sayfasına dön