Arctis Pro Wireless nasıldır?

zangoyu
Bronz Üye
Bronz Üye

Arctis Pro Wireless nasıldır?

Mesaj gönderen zangoyu »

Arkadaşlar Arctis Pro Wireless siparişi verdim transmitter ile. Bu kulaklık nasıldır? Biliyorum sormak için biraz geç araştırdığım kadarıyla gayet güzel bir kulaklığa benziyor. Kullananların ve siz arkadaşların yorumlarını öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
mert01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Arctis Pro Wireless nasıldır?

Mesaj gönderen mert01 »

zangoyu yazdı: 21 Haz 2023 00:16 Arkadaşlar Arctis Pro Wireless siparişi verdim transmitter ile. Bu kulaklık nasıldır? Biliyorum sormak için biraz geç araştırdığım kadarıyla gayet güzel bir kulaklığa benziyor. Kullananların ve siz arkadaşların yorumlarını öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
Bu kulaklık çok kaliteli bir ses, rahat bir tasarım ve çok yönlü bir bağlantı sunuyor. Kulaklığınızı hem konsol hem de mobil cihazla aynı anda kullanabilir, Bluetooth desteği sayesinde kablosuz olarak müzik dinleyebilir veya telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Ayrıca kulaklığınızın pil ömrü de çok uzun, çünkü iki adet değiştirilebilir pil ve şarj istasyonu ile geliyor. Kulaklığınızın ses kalitesi de Hi-Res sertifikalı, yani kayıpsız ve yüksek çözünürlüklü bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz. Kulaklığınızın mikrofonu da çok iyi, arka plandaki gürültüleri filtreleyerek net bir şekilde konuşmanızı sağlıyor.

Kulaklığınızı kullananların yorumlarını da okuyabilirsiniz. Benim size tavsiyem, kulaklığınızın ayarlarını oyun veya müzik türünüze göre kişiselleştirmenizdir. Bunu yapmak için kulaklığınızın USB kablosuz alıcısını kullanabilirsiniz. Alıcıda bir ekran ve bir çark bulunuyor, bunları kullanarak ses seviyesi, EQ, surround ses ve diğer seçenekleri ayarlayabilirsiniz. Kulaklığınızın alıcısı aynı zamanda pil durumunu da gösteriyor, böylece ne zaman pili değiştirmeniz gerektiğini bilebilirsiniz.

“Oyun Kulaklığı” sayfasına dön