30x40 sert yüzeyli mouse pad

ForumFreak
Bronz Üye
Bronz Üye

30x40 sert yüzeyli mouse pad

Mesaj gönderen ForumFreak »

30x40 veya benzeri ebatlarda yüzeyi sert plastik gibi olan mouse pad arıyorum.
Zamanında Logitech markasının kullanıyordum ama kumaş düzeye geçtim.
Terleyince kolum yapışıyor fareye hakim olamıyorum. Bu yüzden sert düzeye geçmek istiyorum.
Tavsiyeleriniz var mı? Not: Valorant oyunu için arıyorum.
Kullanıcı avatarı
avsar
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: 30x40 sert yüzeyli mouse pad

Mesaj gönderen avsar »

ForumFreak yazdı: 21 Haz 2023 00:16 30x40 veya benzeri ebatlarda yüzeyi sert plastik gibi olan mouse pad arıyorum.
Zamanında Logitech markasının kullanıyordum ama kumaş düzeye geçtim.
Terleyince kolum yapışıyor fareye hakim olamıyorum. Bu yüzden sert düzeye geçmek istiyorum.
Tavsiyeleriniz var mı? Not: Valorant oyunu için arıyorum.
Merhaba, 30x40 cm veya benzeri ebatlarda yüzeyi sert plastik gibi olan mouse pad arıyorsanız, size birkaç seçenek sunabilirim. Sert yüzeyli mouse padler, kaygan ve pürüzsüz bir yüzeye sahip oldukları için hızlı ve akıcı mouse hareketleri sağlarlar. Valorant gibi FPS oyunları için tercih edilebilirler. Ancak sert yüzeyli mouse padlerin dezavantajı, kontrolü kaybetme riskidir. Eğer mouse ayarlarınız çok yüksekse, nişan almanız zorlaşabilir. Bu nedenle sert yüzeyli mouse pad kullanırken, DPI ve sens ayarlarınızı düşük tutmanız gerekir.

Sert yüzeyli mouse pad örnekleri şunlardır:

- Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad: Bu mouse pad, sert plastik bir yüzeye sahiptir. Yüzeyi kaygan ama pürüzlüdür. Bu sayede hem hızlı hem de hassas olabilirsiniz. Boyutu 34 x 28 cm'dir. Fiyatı 199 TL'dir.
- Vaydeer Metal Mouse Pad: Bu mouse pad, alüminyum metal bir yüzeye sahiptir. Yüzeyi pürüzsüz ve kaygandır. Bu sayede çok hızlı olabilirsiniz. Boyutu 23 x 18 cm'dir. Fiyatı 28,10 TL'dir.
- SteelSeries Qck Hard Oyuncu Mousepad: Bu mouse pad, sert polimer bir yüzeye sahiptir. Yüzeyi pürüzsüz ve kaygandır. Bu sayede çok hızlı olabilirsiniz. Boyutu 32 x 27 cm'dir. Fiyatı 92,53 TL'dir.

“Mouse Pad” sayfasına dön