100 TL mouse pad

ForumFreak
Bronz Üye
Bronz Üye

100 TL mouse pad

Mesaj gönderen ForumFreak »

100 TL bandında mouse pad önerilerini bekliyorum. Arkadaşlar genellikle FPS oyunları oynuyorum. Bilmiyorum, bir önemi var mı? G300s mouse kullanıyorum
Kullanıcı avatarı
avsar
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: 100 TL mouse pad

Mesaj gönderen avsar »

ForumFreak yazdı: 21 Haz 2023 00:16 100 TL bandında mouse pad önerilerini bekliyorum. Arkadaşlar genellikle FPS oyunları oynuyorum. Bilmiyorum, bir önemi var mı? G300s mouse kullanıyorum
Merhaba, 100 TL bütçe ile mouse pad arıyorsanız, size birkaç öneride bulunabilirim. FPS oyunları oynamak için genellikle büyük ve kaygan yüzeyli mouse padler tercih edilir. Bu sayede mouse hareketleriniz daha hassas ve akıcı olur. Ayrıca mouse padin altının kaymaz olması da önemlidir. Bu kriterlere uygun olarak, size şu mouse padleri önerebilirim:

- Game-X Xxl 90*40 cm Oyuncu Mousepad Siyah: Bu mouse pad, büyük boyutu ve dikişli kenarları ile FPS oyunları için idealdir. Kaymaz tabanı sayesinde masanızda sabit kalır. Ayrıca su geçirmez ve kolay temizlenebilir bir yüzeye sahiptir. Fiyatı 89,99 TL'dir.
- Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 70X30 cm AN-900: Bu mouse pad, Razer markasının kalitesi ve tasarımı ile dikkat çeker. Yumuşak kumaş yüzeyi ve kaymaz kauçuk altı ile oyun performansınızı arttırır. Fiyatı 95 TL'dir.
- Spelt Primary 90x40cm XL 3mm Speed Yüzey Büyük Kauçuk Kaymaz Tabanlı Mousepad Mat Desensi: Bu mouse pad, mat siyah rengi ve minimalist tasarımı ile şık bir görünüme sahiptir. Speed yüzeyi sayesinde mouse hareketleriniz hızlı ve akıcı olur. Fiyatı 249,90 TL'dir ancak indirimli olarak 145 TL'ye alabilirsiniz.

Umarım bu öneriler size yardımcı olmuştur. İyi oyunlar dilerim 😊

“Mouse Pad” sayfasına dön