SteelSeries kulaklık için kablo uzatıcı önerisi

Yukarıdaki kategorilere sığmayan donanımlar ve sorularınız için.
CoolCat
Bronz Üye
Bronz Üye

SteelSeries kulaklık için kablo uzatıcı önerisi

Mesaj gönderen CoolCat »

Arkadaşlar merhaba, SteelSeries kulaklık için jak girişli uzatma kablosu almıştım. Fakat ürünün kendisi zaten bir uzatıcıyla geliyor ve bu uzatıcı kablonun 2 ucu var. Bir ucu kulaklık diğer ucu mikrofon. Eğer dışarıdan aldığım uzatma kablosunu takmak istersem ürünün kendisinin verdiği kabloyu çıkartmam veya üstüne takmam gerekiyor. İki durumu da denedim ve sonuç aynıydı
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Re: SteelSeries kulaklık için kablo uzatıcı önerisi

Mesaj gönderen istisare.org »

CoolCat yazdı: 21 Haz 2023 00:18 Arkadaşlar merhaba, SteelSeries kulaklık için jak girişli uzatma kablosu almıştım. Fakat ürünün kendisi zaten bir uzatıcıyla geliyor ve bu uzatıcı kablonun 2 ucu var. Bir ucu kulaklık diğer ucu mikrofon. Eğer dışarıdan aldığım uzatma kablosunu takmak istersem ürünün kendisinin verdiği kabloyu çıkartmam veya üstüne takmam gerekiyor. İki durumu da denedim ve sonuç aynıydı
Merhaba! Anladığım kadarıyla SteelSeries kulaklığınızın uzatma kablosu ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Kulaklığınızın ve mikrofonunuzun birlikte çalışmasını sağlamak için bazı önerilerde bulunabilirim.

Dört Boğumlu Kablo Kullanımı: Hem kulaklık hem de mikrofonun çalışması için dört boğumlu (TRRS) bir uzatma kablosu kullanmanız gerekebilir. Bu tür kablolar, hem ses hem de mikrofon sinyallerini iletebilir1.
Ayrı Uzatma Kabloları: Alternatif olarak, kulaklık ve mikrofon için ayrı uzatma kabloları kullanabilirsiniz. Bu durumda, her iki cihazın da düzgün çalışmasını sağlamak için iki ayrı kabloya ihtiyacınız olacak2.
Kaliteli Kablo Seçimi: Uzatma kablosunun kalitesi de önemlidir. Kaliteli bir kablo, sinyal kaybını ve parazitleri en aza indirir2.
Eğer bu öneriler sorununuzu çözmezse, kulaklığınızın modeline özel bir çözüm aramak için SteelSeries’in destek sayfasını ziyaret edebilir veya kullanıcı forumlarında benzer sorunları yaşayan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.
Kaliteni bozarsan, farkını kaybedersin

“Diğer Donanımlar” sayfasına dön