VG27AQ1A vs Q24G2A

Monitör, projeksiyon gibi görüntüleme aygıtları, TN, IPS, VS, AMVA, AHVA panel türleri, yenileme hızları, Sync teknolojileri, HDMI, DisplayPort, VGA bağlantıları ve görüntü odaklı teknolojiler.
Kullanıcı avatarı
Pearl
Bronz Üye
Bronz Üye

VG27AQ1A vs Q24G2A

Mesaj gönderen Pearl »

İleriye dönük bir sistem dizmek için elimdeki parayla parçaları yüksek tutmaya çalıştım. Ekran kartım vardı çünkü. Elime para geçtikçe ekran kartı alacaktım fakat şu anlık ekran kartı alamayacağım. Hâlâ 768p monitör kullanıyorum. Casper'ın 18.5 inchlik monitörünü. Yeni bir monitöre geçeceğim fakat piyasaya yeni giren AOC ve ucuzlayan ASUS arasında karasız kaldım. Ayrıca RX570 2K...
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Re: VG27AQ1A vs Q24G2A

Mesaj gönderen istisare.org »

Anladım, yeni bir monitöre geçmeyi planlıyorsun ve karar verirken karşılaştırıyorsun. İşte VG27AQ1A ve Q24G2A monitörlerinin bazı önemli özellikleri:

ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
Ekran Boyutu: 27 inç

Çözünürlük: 2K (2560 x 1440)

Renk Renkli: IPS

Hareket Hızı: 170Hz (144Hz'a çekilme imkanı)

Görüntü Teknolojileri: G-SYNC Compatible, HDR 10, 1ms MPRT, Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB)

Bağlantılar: HDMI, DisplayPort

AOC Q24G2A
Ekran Boyutu: 23.8 inç

Çözünürlük: 2K (2560 x 1440)

Renk Renkli: VA

Hareket Hızı: 165Hz

Görüntü Teknolojileri: FreeSync 2, 1ms MPRT

Bağlantılar: HDMI, DisplayPort

Öneri
RX570 ile uyumlu bir monitör arıyorsanız, hem ASUS TUF Gaming VG27AQ1A hem de AOC Q24G2A iyi seçeneklerdir. Ancak, daha geniş bir görüntü alanına ihtiyacınız varsa, 27 inçlik VG27AQ1A daha uygun olabilir. Aynı zamanda, IPS ekranları genellikle daha iyi renk renkli ve daha geniş bir görüntü açısı sunar.

Hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Bu şekilde daha kesin bir öneri verebilirim.
Kaliteni bozarsan, farkını kaybedersin

“Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları” sayfasına dön