Opera GX masaüstü YouTube açılırken mobil sürümü açılıyor

Tarayıcılar, dosya indirme, paylaşım ve e-posta araçları.
Kullanıcı avatarı
CloudNine
Bronz Üye
Bronz Üye

Opera GX masaüstü YouTube açılırken mobil sürümü açılıyor

Mesaj gönderen CloudNine »

Opera GX'den YouTube'a giriyorum. Telefondan girmişim gibi algılıyor ve çoğu kısa yolu kullanamıyorum. Opera'yı silip tekrar yükledim, arama geçmişini sıfırladım. Kısacası her şeyi yaptım ama düzeltemedim. Nasıl düzeltebilirim?
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Re: Opera GX masaüstü YouTube açılırken mobil sürümü açılıyor

Mesaj gönderen istisare.org »

CloudNine yazdı: 21 Haz 2023 21:29 Opera GX'den YouTube'a giriyorum. Telefondan girmişim gibi algılıyor ve çoğu kısa yolu kullanamıyorum. Opera'yı silip tekrar yükledim, arama geçmişini sıfırladım. Kısacası her şeyi yaptım ama düzeltemedim. Nasıl düzeltebilirim?
Opera GX’de YouTube mobil sürümü açılıyorsa, bunun birkaç olası nedeni olabilir. Sorunu gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

YouTube’un masaüstü sürümünü isteyin. YouTube sayfasının sağ alt köşesindeki üç noktalı menüyü açın ve Masaüstü sitesi iste seçeneğini işaretleyin1.
Kullanıcı aracısı ayarlarını değiştirin. Opera GX’de opera://settings/userAgent sayfasına gidin ve Kullanıcı aracısı geçersiz kılma seçeneğini etkinleştirin. Ardından, Chrome’un kullanıcı aracısı dizgesini kopyalayın ve Opera GX’de yapıştırın2. Chrome’un kullanıcı aracısı dizgesini buradan bulabilirsiniz: https://www.whatismybrowser.com/detect/ ... user-agent
Opera GX’i güncelleyin ve tarayıcınızı kapatıp yeniden açın1.
Bu adımlar sorunu çözmezse, YouTube’u farklı bir tarayıcıda oynatmayı deneyin2. Ayrıca Opera GX için geri bildirim gönderebilir3 veya destek isteyebilirsiniz.

Umarım bu bilgiler işinize yarar. Başka bir sorunuz varsa lütfen bana bildirin

“İnternet Araçları” sayfasına dön