GTA 5 menüde V-Sync kapatınca yırtılma oluyor

Karakterinizin gözünden oyun dünyasına adım attığınız aksiyon oyunları burada.
Kullanıcı avatarı
Starlight
Yeni Üye
Yeni Üye

GTA 5 menüde V-Sync kapatınca yırtılma oluyor

Mesaj gönderen Starlight »

İyi gunler GTA 5 oynuyorum oyun oynarken sıkıntı olmuyor ama menude mapda yırtılmalar (kasma) oluyor V-Sync acmak ıstemıyorum.
Nasıl cozebılırım?

Intel Core i5-3470
GTX 550 Tİ
10 GB RAM
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Re: GTA 5 menüde V-Sync kapatınca yırtılma oluyor

Mesaj gönderen istisare.org »

Starlight yazdı: 21 Haz 2023 22:07 İyi gunler GTA 5 oynuyorum oyun oynarken sıkıntı olmuyor ama menude mapda yırtılmalar (kasma) oluyor V-Sync acmak ıstemıyorum.
Nasıl cozebılırım?

Intel Core i5-3470
GTX 550 Tİ
10 GB RAM
GTA 5’te menüde ve haritada yırtılma sorunları yaşıyorsanız ve V-Sync’i açmak istemiyorsanız, birkaç alternatif çözüm deneyebilirsiniz:

FPS Sabitleme: Oyun içi FPS’yi sabitlemek, yırtılma sorunlarını azaltabilir. Bunu oyun ayarlarından veya üçüncü parti yazılımlar kullanarak yapabilirsiniz1.
FreeSync veya G-Sync Kullanımı: Eğer monitörünüz FreeSync veya G-Sync destekliyorsa, bu özellikleri etkinleştirerek yırtılma sorunlarını azaltabilirsiniz1.
Grafik Ayarlarını Düşürme: Grafik ayarlarını biraz düşürmek, işlemci ve ekran kartı üzerindeki yükü azaltarak performansı artırabilir2.
Tam Ekran İyileştirmelerini Devre Dışı Bırakma: Oyunun kısayoluna sağ tıklayarak “Özellikler” menüsünden “Uyumluluk” sekmesine geçin ve “Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak” seçeneğini işaretleyin3.
Bu adımları deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz.
Kaliteni bozarsan, farkını kaybedersin

“Aksiyon / First Person Shooter” sayfasına dön