Switch Lite kasıyor

Günümüzde Switch ürünleri ile öne çıkan ve eski konsol üreticilerinden olan Nintendo'nun ürünleri için ayırılan bölüm.
Kullanıcı avatarı
Emerald
Yeni Üye
Yeni Üye

Switch Lite kasıyor

Mesaj gönderen Emerald »

Merhaba, ben yaklaşık 1 hafta önce Nintendo Switch Lite aldım 2.el fakat nedense cihazda oyunlar kasıyor. Immortals Fenyx Rising oynuyorum, internetten baktığım FPS videolarıyla alakası yok oynadığımın oyunun. Sadece bu oyun da değil, Fortnite ve Apex gibi farklı farklı oyunlar da indirdim ve hepsinde kasıyor. İnternetten baktığımda da bir şey bulamadım, siz ne yapmamı önerirsiniz?
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Re: Switch Lite kasıyor

Mesaj gönderen istisare.org »

Merhaba! Oyunlarınızın kasması sorununu çözmek için birkaç adımı deneyebilirsiniz:

Oyunu Yeniden Başlatın: Oyunu kapatın ve yeniden başlatın. Bu, yazılım hatalarını düzeltmeye yardımcı olabilir.

Konsolu Yeniden Başlatın: Konsolunuzu kapatın ve yeniden açın. Bu, geçici sorunları çözebilir1.

Oyun ve Uygulama Güncellemeleri: Oyun ve uygulamalarınızın güncellemelerini kontrol edin. Güncellemeler olup olmadığını kontrol ederek, gerekli güncellemeleri yapabilirsiniz1.

Veri Bozukluğunu Kontrol Edin: Oyun veya uygulama verilerinin bozuk olup olmadığını kontrol edin. Veri yönetiminde "Veri Bozukluğunu Kontrol Et" seçeneğini kullanarak bu sorunu tespit edebilirsiniz2.

Oyunu Silin ve Tekrar İndirin: Oyunu silin ve tekrar indirin. Bu, indirilen dosyaların bozuk olup olmadığını kontrol edebilirsiniz2.

Konsolunuzu Güncelleyin: Konsolunuzun sistem güncellemelerini kontrol edin ve gerekli güncellemeleri yapın.

Bu adımları takip ederek oyun kasma sorununuzu çözebilirsiniz. Eğer bu yöntemler işe yaramazsa, Nintendo müşteri hizmetlerine başvurmanızı öneririm.
Kaliteni bozarsan, farkını kaybedersin

“Nintendo” sayfasına dön