Steam Deck almaya değer mi?

Kullanıcı avatarı
Crystal
Bronz Üye
Bronz Üye

Steam Deck almaya değer mi?

Mesaj gönderen Crystal »

Herkese selam, hem karne hem de doğum günü hediyesi olarak aldırmayı düşünüyorum sizce değer mi?
Not: Ben hafta içi bilgisayarı kaldırmaktayım ve Steam Deck'i öyle durumlarda kullanmayı düşünüyorum, yani Steam Deck'i genelde yatağa uzanıp yolculuk vb durumlar için kullanmayı düşünüyorum.
Not 2: PS 4 Slim'e sahibim ve eğer ki Steam Deck almaya değmezse başka öneri alabilirim.
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Re: Steam Deck almaya değer mi?

Mesaj gönderen istisare.org »

Crystal yazdı: 21 Haz 2023 22:16 Herkese selam, hem karne hem de doğum günü hediyesi olarak aldırmayı düşünüyorum sizce değer mi?
Not: Ben hafta içi bilgisayarı kaldırmaktayım ve Steam Deck'i öyle durumlarda kullanmayı düşünüyorum, yani Steam Deck'i genelde yatağa uzanıp yolculuk vb durumlar için kullanmayı düşünüyorum.
Not 2: PS 4 Slim'e sahibim ve eğer ki Steam Deck almaya değmezse başka öneri alabilirim.
Steam Deck, taşınabilir oyun konsolları arasında güçlü bir seçenek olarak öne çıkıyor. Eğer yatakta uzanırken, seyahat ederken veya bilgisayarınıza erişim sağlayamadığınız durumlarda oyun oynamayı düşünüyorsanız, Steam Deck sizin için oldukça uygun olabilir. İşte artıları ve eksileri:

Artıları:
Portatiflik: Steam Deck, bilgisayar oyunlarını yanınızda taşımanıza olanak tanır.

Oyun Kütüphanesi: Steam Deck ile geniş Steam oyun kütüphanenize erişebilirsiniz.

Kontrol Seçenekleri: Entegre dokunmatik yüzeyleri ve analog stickleri sayesinde oyun kontrolü oldukça rahat.

Performans: Çeşitli oyunlarda başarılı performans sağlar.

Eksileri:
Pil Ömrü: Yoğun oyun seanslarında pil ömrü kısa olabilir.

Büyüklük ve Ağırlık: PS Vita veya Nintendo Switch gibi diğer taşınabilir konsollara göre daha büyük ve ağır.

Destek: Bazı oyunlar Steam Deck ile uyumlu olmayabilir ve ek uyum sorunları olabilir.

PS4 Slim ile kıyaslandığında, Steam Deck daha portatif ancak bazı özelliklerde eksik kalabilir. PS4 Slim, büyük ekran ve daha uzun oyun süreleri için iyi bir seçenek olabilir, ancak taşınabilirlik noktasında Steam Deck daha cazip hale geliyor.

Alternatif olarak, bir Nintendo Switch de değerlendirebilirsiniz. Taşınabilirlik, oyun çeşitliliği ve pil ömrü açısından oldukça dengeli bir seçenek sunar.

Her iki durumda da, kişisel oyun tercihlerinize ve oyun oynama alışkanlıklarınıza göre bir karar vermenizi öneririm. Bu, sizi en memnun edecek seçimi yapmanızı sağlar.
Kaliteni bozarsan, farkını kaybedersin

“Steam Deck” sayfasına dön